Drumles

Ga jij de grote der aarden achterna? Zorg jij dadelijk voor de strakke basis die nodig is om de rest in het gareel te houden? Neem drumles bij Kunst-totaal. Vanuit onze locatie in Sevenum zijn wij eenvoudig te bereiken. Ook kun je hier terecht voor de verdieping in het drummen: Samenspel. Benieuwd naar de mogelijkheden of een proefles? Neem contact met ons op!

Leren drummen

In principe kan iedereen leren drummen. Een beetje ritmegevoel geeft je wel een voordeel. Samen met onze docenten ga je aan de slag om de basis te leren. Het is niet zomaar willekeurig op een drumvel slaan, er zit altijd een gedachte, een structuur en een ritme aan vast.

Op onze drumles locatie in Horst aan de maas kun je gebruik maken onze drumstellen. Je hoeft dus niets mee te slepen, hooguit je eigen stokken.

Proefles?

Drummen voor alle leeftijden

Je bent nooit te oud om de drumstokken op te pakken. Iedereen kan dit leren. Als jij de ambitie hebt, hebben wij een docent. Drummen heeft naast de leuke tijdsbesteding, ook nog andere voordelen. Je bent namelijk actief bezig, dus je hebt meteen een goede work-out. Bij het drummen gebruik je praktisch je hele lichaam.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, je bent nooit te oud om te leren drummen.

Drumles Horst aan de Maas

Kom jij bij ons drumles volgen? Jij bepaalt hoe vaak, wij zorgen voor de spullen en de docent. Jong en oud kan hier starten. Bij onze drumles leer je wat jij wilt leren. Noten of niet, het maakt niet uit.

Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

TOP