Gitaarles

Lekker liedjes lallen rond het kampvuur, spelen in een bandje of gewoon jezelf op muzikaal niveau verbreden. Dat en meer is mogelijk door te starten met Gitaarles bij Kunst-Totaal. In ons aanbod hebben we een aantal verschillende mogelijkheden. Naast gewoon het leren spelen, kun je ook nog verder in het samen spelen. Dit zorgt direct voor een mooie basis om Gitaar te spelen in een band.

Akoestische gitaar

De akoestische gitaar. Het onvervalste geluid van 5 snaren boven een klankkast. Dat is waar het om draait. Jij zorgt dat deze gitaar muziek gaat maken. Het leren bespelen van een gitaar vraagt doorzettingsvermogen. We laten je alles zien wat je nodig hebt om gitaar te leren spelen. Noten lezen? Leren we je! Techniek? Leren we je! Liedjes? Leren we je! Zo zouden we nog wel even door kunnen gaan, maar waar het om gaat:

Gitaar spelen; Leren we je!

Proefles?

Gitaarles elektrische gitaar

Naast de akoestische gitaar die onversterkt bespeelt kan worden, is de elektrische gitaar toch wel het meest gezien in optredens. Het is een ontzettend veelzijdig instrument en met de juiste versterker en misschien een effectje, het geluid dat je zoekt. Het is dan wel eerst van belang om de elektrische gitaar meester te zijn. Tijdens de lessen leren we je stap voor stap hoe je de elektrische gitaar bespeelt en hoe je er uit kunt halen wat er in zit. Van de basis techniek tot het uitgebreide melodische werk, elektrische gitaarles volg je bij Kunst-Totaal.

Ukelele Les

We schalen het onder gitaarles, maar het is echt een instrument op zichzelf. De Ukelele lijkt in alle opzichten op een kleine gitaar, maar er zijn duidelijke verschillen. Denk eens aan het formaat. De Ukelele is een stuk kleiner. Daarnaast heeft de Ukelele maar 4 snaren in plaats van 5. Ook de stemming van deze 4 snaren komt niet over een met de Gitaar. Dat en meer zorgt ervoor dat de ukelele een uniek instrument is waarbij een compleet eigen lessenpakket hoort.

Gitaarles Horst aan de Maas

Wil jij gitaar leren spelen? Woon je in de Gemeente Horst aan de Maas? Kom dan naar onze locatie in Sevenum. Wij leren jou gitaar spelen, dan gaan we samen muziek maken. Als je meer wilt weten over onze gitaarles of je wilt je inschrijven, neem dan contact met ons op.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

TOP