Muziekles America

Muziek is leuk en ook belangrijk. Het leren van je eerste liedje spelen of lekker zingen voelt voor jou natuurlijk geweldig. Muziekles helpt met jezelf verder ontwikkelen. Muziek wordt ook wel ‘de taal van de emotie’ genoemd.

Daarom zoek jij natuurlijk naar muziekles bij jou in de buurt. Zodat ook jij je eigen geluid kan maken. Kunst Totaal geeft muziekles in America voor jou.

Muziekles voor jou

Op korte afstand van America bieden wij deze lessen aan jou aan in Sevenum. Kom een keer langs en begin jouw weg naar muzikaal plezier.

Naast deze meest populaire muzieklessen bieden wij ook andere vormen van muziekles. Kijk voor het volledige aanbod aan muzieklessen bij Kunst-Totaal onze hoofdpagina. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week al met het ontdekken van jouw geluid.

Proefles?

Gitaarles America

Gitaar kan onderverdeeld worden in twee hoofdklassen. Dit zijn akoestische gitaar en elektrische gitaar. Deze zijn niet hetzelfde. Een akoestische gitaar heeft een holle klankkast en klinkt daardoor natuurlijk. De elektrische gitaar daarentegen heeft geen klankkast en geluid krijg je alleen met een versterker.

Als je gitaarles wil volgen bij Kunst Totaal kan dit. Onze ervaren docenten zijn Peter Thissen en Bram Verwijst. Peter geeft les in zowel akoestische als elektrische gitaar, maar hij kan ook lesgeven in basgitaar. Ook Bram geeft les in akoestische, elektrische en basgitaar.

Alle lessen zijn maatwerk bij Kunst Totaal. Of je nou noten of akkoorden wil leren spelen. Nederlandse pop of de salsa. We vullen samen met jou je lessen in zoals jij dat wil.

Drum les America

Drummen is, kort door de bocht, met stokken op trommels en bekken slaan. Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekken. Een bekken zijn schaalvormige platen die op elkaar geslagen kunnen worden.

Wanneer je drum les wil volgen is dit mogelijk bij ons. De ervaren drum leraar van Kunst Totaal is Bas Vloet.

Iedereen kan leren drummen, maar met een beetje ritmegevoel heb je al een voorsprongetje. Een beginnende drummer krijgt eerst de basis goed uitgelegd, zoals de onderdelen van een drumstel en drumnoten. Drummen is namelijk meer dan een beetje met die drumstokken slaan.

Alle lessen drummen zijn maatwerk. We vullen ze in op basis van wat jij wil bereiken. Op locatie hebben wij drumstellen staan, zodat jij niets mee hoeft te slepen behalve misschien je eigen drumstokken.

Pianoles America

Een piano is een vrij groot instrument. Het heeft witte en zwarte toetsen die allemaal een unieke klank laten horen als je ze indrukt. Op een piano kun je noten leren, een toets per klank. Je kan hiermee mooie melodieën en liedjes leren.

Daarnaast kun je ook akkoorden leren spelen. Hierbij druk je meerdere toetsen tegelijkertijd in om klanken te krijgen. Ook hiermee kun je mooie liedjes leren spelen.

Onze piano docent Peter Thissen heeft veel ervaring met het geven van muzieklessen. Samen bouwen jij en Peter aan een sterke basis. Deze bestaat uit het leren van de toetsen, akkoorden samenstellen en deze samenvoegen tot muziek. Daarnaast leer je ook noten lezen en de techniek die je nodig hebt voor piano spelen.

Deze lessen zijn volledig ingericht naar jouw wensen. Wij denken met jou mee over de invulling van jouw muzieklessen.

Ukelele les America

De ukelele is een instrument afkomstig uit Hawaii, en de naam betekend ‘springende vlo’. Deze naam komt hoogstwaarschijnlijk van de tokkelbewegingen van de ukelele bespeler. Het instrument begon als begeleiding bij de hoela, maar werd later wereldwijd populair.

Een ukelele lijkt redelijk wat op een gitaar. Toch zijn beide instrumenten uniek. Het eerste en best zichtbare verschil is de grootte van het instrument. Een ukelele is veel kleiner. Daaraan gekoppeld het tweede verschil. Een ukelele heeft 4 snaren en een gitaar 6. De snaren van een ukelele worden minder strak gespannen.

Hierdoor klinkt het geluid dat het instrument maakt zachter en warmer. Er zijn nog meer verschillen tussen de twee snaarinstrumenten, maar deze zijn het meest zichtbaar en hoorbaar.

Een ukelele wordt over het algemeen ervaren als makkelijker te bespelen dan een gitaar. De kortere afstanden maken het makkelijk akkoorden vlug te wisselen en liedjes te leren. Leren gitaar spelen kost meer tijd en oefening.

Docent Peter Thissen geeft ook les in het bespelen van de ukelele. Lessen ukelele leren spelen worden ingevuld naar jouw verlangens. Op deze manier kun jij alles uit jezelf en je ukelele halen.

Zangles America

Iedereen kan zingen en goed zingen kan iedereen leren. Het leren van goed zingen begint met een aantal technieken. Ook andere dingen zijn van belang. Zoals een gezonde stem en echt begrijpen waar een liedje over gaat zodat je bij je zang ook expressie in kan zetten.

Het kan helpen met zangles als je bladmuziek al kunt lezen. Het is dan makkelijker om het ritme van een liedje aan te houden. Wat zangers regelmatig leren als instrument om hen te helpen met hun zang is de piano. Ook hierin bieden wij lessen.

Onze zangcoach Sylke Deters helpt jou verder met je zangkunsten te ontwikkelen. Lessen kunnen gevolgd worden in een groep of individueel. Je kunt je lessen samen met Sylke inrichten zoals jij dat wil.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles America

TOP