Muziekles Blerick

Muziek is leuk en heeft waarde. Luisteren naar muziek is fijn, maar zelf muziek maken is net zo belangrijk. Of je nu wil beginnen met een instrument bespelen of lekker wil gaan zingen, muziek geeft je een goed gevoel. Vaak wordt muziek beschouwd als 'de taal van emotie'. Daarom helpen muzieklessen bij je persoonlijke groei.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de buurt van Blerick? Wil je je muzikale kant ontdekken en ontwikkelen? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muziekles voor jou

Deze lessen bieden wij allemaal aan in Sevenum, op korte afstand van Blerick. In een minuut of 15 rijd je met de auto al van Blerick naar Sevenum. Ook is Sevenum vanuit Blerick goed bereikbaar met de trein. Kom gerust een keer bij ons langs en ontdek jouw muzikale identiteit.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale talent.

Proefles?

Gitaarles Blerick

Gitaarlessen zijn er in twee hoofdsoorten: akoestisch en elektrisch. Deze zijn zeker niet hetzelfde. Een akoestische gitaar heeft een holle klankkast en klinkt daardoor juist erg natuurlijk. Een elektrische gitaar daarentegen heeft een versterker nodig om muziek hoorbaar te maken.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles volgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het leren bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Alle lessen worden op maat gemaakt. Of je nu akkoorden of noten wil leren spelen, een specifieke melodie of iets totaal anders. Wij passen de lessen aan op jouw wensen.

Drum les Blerick

Een drumstel bestaat doorgaans uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Drummen is, kort gezegd, met stokken op drums slaan. Maar het is natuurlijk meer dan dat.

Als je wil leren drummen, ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder met drummen. Als je naar Kunst Totaal komt, hebben wij drumstellen beschikbaar. Jij hoeft alleen maar plezier mee te nemen en eventueel je eigen drumstokken.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme is zeker handig. Als beginnende drummer leer je eerst de basis. Zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is meer dan alleen maar op de trommels slaan met stokken.

Pianoles Blerick

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid voortbrengen. Met een piano kun je akkoorden en noten leren spelen. Ook kun je mooie melodieën en liedjes leren spelen.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring. Daarom kan hij je helpen met het leren piano spelen. Samen met Peter bouw je aan een sterke basis, van het leren van de toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en bladmuziek voor piano. Ook leer je de technieken die je nodig hebt om je eigen geluid te ontwikkelen.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen en je muzikale talent echt kunt ontwikkelen.

Ukelele les Blerick

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren en heeft wel wat weg van een gitaar. De ukelele is echter wel een stuk kleiner. De ukelele produceert een zachter en warmer geluid dan een gitaar.

Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï. De ukelele begon daar als instrument bij de hoela, maar werd later wereldwijd populair. Dit begon toen Hawaï door de VS werd ingelijfd, maar recentelijk zijn er ook weer pieken geweest met een aantal liedjes. Voorbeelden van zulke nieuwere ukeleleliedjes zijn “Riptide” en “Hey, Soul Sister”.

De ukelele wordt vaak als gemakkelijker ervaren dan een gitaar, omdat de afstanden op het snaarinstrument kleiner zijn. Hierdoor kun je dus eenvoudiger akkoorden spelen en liedjes leren.

Onze docent Peter Thissen geeft de ukelelelessen en helpt je om het beste uit jezelf te halen. Zo leer jij hoe je jouw ukelele mooi kan bespelen. Op die manier ontdek je jouw eigen klank.

De ukelele lessen worden vorm gegeven naar jouw wensen.

Zangles Blerick

Iedereen kan leren zingen. En goed zingen kun je ook leren, met de juiste technieken. Die technieken zijn niet alles wat je nodig hebt om goed te leren zingen. Ook een gezonde stem en begrip van de emotie die achter een liedje zit zijn belangrijk.

Als je bladmuziek kunt lezen, helpt dat vaak bij het zingen. Dit komt doordat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen. Daardoor kun je het ritme een stuk gemakkelijker aanhouden als je zingt. Vaak gebruiken zangers de piano hiervoor als instrument. Daarin bieden wij ook lessen aan.

Kunst Totaal zangdocente Sylke Deters helpt je verder met je zangtalent te ontwikkelen. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep wil zingen, het kan allemaal.

Wij passen de lessen aan op jouw individuele wensen.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Blerick

TOP