Muziekles Castenray

Muziek is niet alleen leuk, maar ook enorm belangrijk. Of je nu je eerste liedje op een instrument leert spelen of lekker wil zingen. Muziek geeft je een buitengewoon goed gevoel. Muziek wordt dan ook vaak beschouwd als ‘de taal van de emotie’. Mede daarom helpen muzieklessen jezelf verder ontwikkelen.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de buurt van Castenray, zodat je je muzikale identiteit kunt ontdekken? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muziekles voor jou

Deze lessen bieden wij allemaal aan in Sevenum, dichtbij Castenray. Kom gerust een keer langs en ontdek jouw muzikale vermogen.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale talent.

Proefles?

Gitaarles Castenray

Gitaarlessen zijn er in twee hoofdcategorieën: akoestische gitaarles en elektrische gitaarles. Deze zijn niet identiek. Een akoestische gitaar heeft een holle klankkast en klinkt natuurlijk, daarentegen heeft een elektrische gitaar een versterker nodig om muziek te maken.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het leren bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Al onze gitaarlessen worden op maat gemaakt voor jou. Of je nu noten of akkoorden wil leren spelen, melodieën of liedjes. We richten de lessen in naar jouw inzicht.

Drum les Castenray

Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Bekkens zijn platte metalen schalen die tegen elkaar worden geslagen. Kort door de bocht, drummen is met stokken op trommels slaan om geluid te maken.

Als je wil leren drummen, kan dat bij Kunst Totaal. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder met drummen naar jouw muzieksmaak.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme helpt zeker. Als beginnende drummer leer je eerst de basis. Zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is veel meer dan alleen maar op de trommels slaan met stokken.

Pianoles Castenray

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je noten of akkoorden leren. Hiermee kun je mooie melodieën en liedjes spelen die jij leuk vindt.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je helpen met het leren van piano spelen. Samen met Peter bouw je aan een sterke basis, van het leren van toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en de technieken die je nodig hebt om je eigen klank te maken.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen. Zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen en je muzikale talent op de piano echt kunt ontwikkelen.

Ukelele les Castenray

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren in plaats van de 6 snaren die een gitaar heeft. De ukelele produceert een zachter en warmer geluid dan een gitaar. Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï en de naam betekent ‘springende vlo’. Die naam komt waarschijnlijk van de tokkelbewegingen die je als ukelele bespeler maakt.

De ukelele begon als instrument bij de hoela, maar werd later razend populair over de hele wereld. Ook nu is dit instrument nog populair, omdat er in recente jaren nieuwe liedjes met de ukelele uit zijn gekomen.

De ukelele wordt vaak als makkelijker beleefd dan een gitaar. Dit komt doordat de afstanden kleiner zijn. Hierdoor kun je dus makkelijker akkoorden spelen en liedjes leren.

Onze docent Peter Thissen geeft de ukelele lessen en helpt je om het beste uit jezelf te halen en jouw ukelele te leren bespelen. Deze lessen kun je zelf invulling geven.

Zangles Castenray

Iedereen kan leren zingen. En goed zingen kan iedereen leren met de juiste technieken. Die technieken zijn niet alles dat je in huis moet hebben om goed te leren zingen. Naast de juiste technieken zijn een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje ook belangrijk.

Als je bladmuziek kunt lezen, kan dat helpen bij het zingen. Dit komt doordat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen en aan te houden. Vaak gebruiken zangers de piano hiervoor, en ook daar bieden wij lessen in aan.

Onze zangcoach Sylke Deters helpt je verder met je zangkwaliteiten ontwikkelen. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep, wij passen de lessen aan jouw individuele ambities aan.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Castenray

TOP