Muziekles Griendtsveen

Muziek is niet alleen leuk, maar ook enorm belangrijk. Of je nu je eerste liedje op een instrument leert spelen of lekker wil zingen, muziek geeft je een buitengewoon goed gevoel. Muziek wordt vaak beschouwd als ‘de taal van de emotie’. Mede daarom helpen muzieklessen jezelf verder ontwikkelen.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de buurt van Griendtsveen, zodat je je muzikale identiteit kunt ontdekken? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muziekles voor jou

Deze lessen bieden wij allemaal aan in Sevenum, op korte afstand van Griendtsveen. Kom gerust langs en ontdek jouw muzikale vermogen.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale talent.

Proefles?

Gitaarles Griendtsveen

Gitaarlessen zijn er in twee hoofdcategorieën: akoestische gitaarles en elektrische gitaarles. Deze zijn niet identiek. Een akoestische gitaar heeft een holle klankkast en klinkt natuurlijk, terwijl een elektrische gitaar een versterker nodig heeft om muziek te maken.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het leren bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Alle lessen worden op maat gemaakt. Of je nu noten of akkoorden wil leren spelen, blues of flamenco. We passen de lessen aan naar jouw wensen.

Drum les Griendtsveen

Drummen is, even heel kort door de bocht, met stokken op de drums slaan. Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Bekkens zijn platte metalen schalen die tegen elkaar worden geslagen.

Als je wil leren drummen, dan kan dat bij Kunst Totaal. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder met drummen naar jouw muzieksmaak.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme helpt zeker. Als beginnende drummer leer je eerst de basis. Zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is namelijk meer dan alleen maar op de trommels slaan met stokken.

Pianoles Griendtsveen

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je noten leren spelen of akkoorden. Hiermee kun je mooie melodieën en liedjes leren spelen.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je helpen met het leren van piano spelen. Samen met Peter bouw je aan een sterke basis, van het leren van toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en de technieken die je nodig hebt om je eigen klank te maken.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen. Zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen en je muzikale talent echt kunt ontwikkelen.

Ukelele les Griendtsveen

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren in plaats van de 6 snaren die een gitaar heeft. De ukelele produceert een zachter en warmer geluid dan een gitaar. Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï en de naam betekent ‘springende vlo’.

Die naam komt vermoedelijk van de tokkelbewegingen die je maakt als je de ukelele bespeelt. De ukelele begon als instrument bij de hoela, maar werd later razend populair over de hele wereld. Ook nu komen er nog regelmatig liedjes met ukelele muziek uit. Denk bijvoorbeeld aan “Hey, Soul Sister” van Train.

De ukelele wordt vaak als makkelijker beleefd dan een gitaar. Dit komt doordat de afstanden kleiner zijn. Hierdoor kun je dus makkelijker akkoorden spelen en liedjes leren.

Onze docent Peter Thissen geeft de ukelele lessen en helpt je om het beste uit jezelf te halen en jouw ukelele te leren bespelen.

Zangles Griendtsveen

Iedereen kan leren zingen. En goed zingen kan iedereen leren met de juiste technieken. Die technieken zijn niet alles dat je in huis moet hebben om goed te leren zingen. Naast de juiste technieken zijn een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje ook belangrijk.

Als je bladmuziek kunt lezen, kan dat helpen bij het zingen. Dit komt doordat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen en aan te houden. Vaak gebruiken zangers de piano als hulpmiddel, en ook daar bieden wij lessen in aan.

Onze zangcoach Sylke Deters helpt je verder met je zangkwaliteiten ontwikkelen. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep, wij passen de lessen aan jouw individuele ambities aan.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Griendtsveen

TOP