Muziekles Grubbenvorst

Muziek is niet alleen mooi, maar ook uitermate belangrijk. Of je nu je eerste deuntje op een instrument wil leren spelen of graag wil zingen, muziek geeft je een superfijn gevoel. Muziek wordt dan ook vaak beschouwd als ‘de taal van emotie’. Om die reden dragen muzieklessen bij aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de omgeving van Grubbenvorst? Wil ook jij gaan ontdekken wat voor muzikaal talent je hebt? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muziekles voor jou

Deze lessen bieden wij allemaal aan in Sevenum, niet ver van Grubbenvorst vandaan. Kom gerust een keer langs bij Kunst Totaal en ontdek welke muzikale discipline er is voor jou.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij ook andere vormen van muziekles aan. Kijk voor ons volledige aanbod op de hoofdpagina. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale geluid.

Proefles?

Gitaarles Grubbenvorst

Gitaarlessen zijn er in twee hoofdcategorieën: akoestische gitaarles en elektrische gitaarles. Deze hebben onderscheid van elkaar, hoewel het beide om gitaren gaat. Een akoestische gitaar heeft een holle klankkast en produceert daardoor een natuurlijk geluid. De elektrische gitaar daarentegen heeft een versterker nodig om hoorbaar te zijn.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Zij kunnen je begeleiden bij het leren bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Alle gitaarlessen van Peter en Bram worden op maat gemaakt. Of je nu noten of akkoorden wil leren spelen, melodieën of liedjes. Wij passen de lessen aan naar jouw wensen.

Drum les Grubbenvorst

Een drumstel bestaat doorgaans uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Bekkens zijn platte metalen schalen die tegen elkaar worden geslagen. In essentie is drummen het slaan met stokken op trommels om geluid te produceren, maar het omvat natuurlijk veel meer dan dat.

Als je wil leren drummen, ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet staat klaar om je te begeleiden in het drummen naar jouw muzieksmaak. Aangezien wij drumstellen op locatie hebben staan, hoef jij behalve vrolijke zin alleen je drumstokken mee te nemen voor je les.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme is zeker handig. Als beginnende drummer leer je eerst de basis, zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt.

Pianoles Grubbenvorst

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid voortbrengen. Met een piano kun je noten of akkoorden leren spelen, waarmee je mooie melodieën en liedjes kunt spelen.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je begeleiden bij het leren van piano spelen. Samen met Peter werk je aan een stevige basis. Deze loopt uiteen van het leren van toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en de technieken die je nodig hebt om je eigen geluid te creëren.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je muzikale talent op de piano echt kunt ontwikkelen.

Ukelele les Grubbenvorst

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren dat lijkt op een kleine gitaar. De ukelele produceert echter een zachter en warmer geluid dan een gitaar. Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï waar het begon als begeleidingsinstrument bij de hoela.

Later werd de ukelele wereldwijd razend populair. Ook nu is dit instrument nog in trek, mede doordat er in recente jaren nieuwe liedjes met de ukelele zijn uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan “Over the Rainbow”, “Hey, Soul Sister” of “Riptide”.

De ukelele wordt vaak als makkelijker ervaren dan een gitaar, doordat de afstanden kleiner zijn. Hierdoor kun je dus gemakkelijker akkoorden spelen en liedjes leren.

Onze docent Peter Thissen geeft de ukelele lessen en staat klaar om je te helpen het beste uit jezelf te halen en de ukelele op jouw manier te leren bespelen. Deze lessen kun je naar eigen wens invullen.

Zangles Grubbenvorst

Iedereen kan leren zingen. En goed zingen kan iedereen leren met de juiste technieken. Die technieken zijn niet alles wat je nodig hebt om goed te leren zingen. Naast de juiste technieken zijn een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje ook belangrijk.

Als je bladmuziek al kunt lezen, kan dat helpen bij zingen. Dit komt doordat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen en aan te houden. Vaak gebruiken zangers hiervoor de piano. Kun je dit nog niet? Ook daar bieden wij lessen in aan.

Onze zangcoach Sylke Deters helpt je verder met het ontwikkelen van je zangvaardigheden. Of je nu individuele lessen wil of in een groep, wij passen de lessen aan naar jouw individuele ambities.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Grubbenvorst

TOP