Muziekles Hegelsom

Muziek is niet alleen leuk maar ook belangrijk. Of je nu je eerste liedje op een instrument wil leren spelen of graag wil zingen, muziek geeft je een prettig gevoel. Muziek wordt vaak 'de taal van emotie' genoemd. Daarom helpen muzieklessen bij je persoonlijke groei.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de buurt van Hegelsom? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres om jezelf muzikaal te ontdekken en ontwikkelen.

Muziekles voor jou

Deze lessen worden allemaal aangeboden in Sevenum, vlakbij Hegelsom. In een kwartier fiets je van Hegelsom al naar Sevenum. Kom gerust langs en ontdek jouw muzikale identiteit.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en ontdek deze week nog jouw muzikale talent!

Proefles?

Gitaarles Hegelsom

Gitaarlessen kunnen akoestisch of elektrisch zijn, en deze twee zijn zeker niet hetzelfde. Een akoestische gitaar heeft bijvoorbeeld een holle klankkast en klinkt natuurlijk, terwijl een elektrische gitaar een versterker nodig heeft om hoorbaar te zijn.

Bij Kunst Totaal kun je les krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Alle gitaarlessen worden op maat gemaakt. Of je nu akkoorden of noten wil leren spelen, van folk tot pop of rock. We passen de lessen aan jouw wensen aan.

Drum les Hegelsom

Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Drummen is meer dan alleen met stokken op drums slaan; het omvat een allerlei verschillende ritmische patronen en technieken.

Bij Kunst Totaal kun je leren drummen van ervaren drumleraar Bas Vloet. Hij helpt drummers, van de echte beginners tot gevorderden, om hun kennis en kunde te verrijken.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme is toch handig. Als beginner leer je eerst de basis, zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is namelijk meer dan alleen maar slaan met die leuke drumstokken.

Pianoles Hegelsom

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je akkoorden en noten leren spelen om mooie melodieën en liedjes te leren.

Onze pianodocent Peter Thissen helpt je met het leren van de toetsen en akkoorden, het lezen van noten en bladmuziek, en het ontwikkelen van je eigen stijl.

Alle lessen kunnen aangepast worden aan jouw specifieke wensen. Dan kun jij het beste uit jezelf halen en heerlijk piano leren spelen.

Ukelele les Hegelsom

De ukelele, afkomstig uit Hawaï, is een klein instrument met 4 snaren. Het produceert een zachter en warmer geluid dan een gitaar. De ukelele werd wereldwijd populair, maar was oorspronkelijk het instrument gebruikt bij de hoela. Recent zijn er weer pieken geweest in populariteit van dit instrument met verschillende liedjes.

Onze docent Peter Thissen geeft ukelelelessen en helpt je om het beste uit jezelf te halen. Zo ontdek je jouw eigen klank met je ukelele.

De ukelele lessen worden op maat ingericht naar jouw wensen.

Zangles Hegelsom

Iedereen kan leren zingen. Iedereen kan leren goed zingen met de juiste technieken, die niet alles zijn wat je in huis moet hebben. Naast techniek is een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje belangrijk.

Ook het lezen van bladmuziek kan helpen bij goed zingen. Dit komt doordat het dan meestal makkelijker is om het ritme van een liedje te begrijpen. Daardoor kun je het ritme dan weer makkelijker aanhouden als je zingt. Het meest gebruikelijke instrument hiervoor is de piano. Ook daar bieden wij lessen in aan.

Sylke Deters, onze zangcoach, helpt je bij het ontwikkelen van je zangtalent. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep wil zingen. De lessen kunnen aangepast worden naar jouw individuele verlangens.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Hegelsom

TOP