Muziekles Helden

Muziek is zowel leuk als belangrijk. Of het nu je eerste liedje op een instrument is dat je wil leren spelen of je lekker wil leren zingen. Want muziek geeft je een heerlijk gevoel. Muziek wordt regelmatig 'de taal van de emotie' genoemd. Daarom helpen muzieklessen jou bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de buurt van Helden, zodat je jouw muzikale kant kan ontdekken en die kan ontwikkelen? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muziekles voor jou

Deze lessen bieden wij allemaal aan in Sevenum, op korte afstand van Helden. Je rijdt met de auto in ongeveer een kwartier van Helden naar Sevenum. Kom rustig een keer langs en ontdek jouw muzikale identiteit.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale talent.

Proefles?

Gitaarles Helden

Er zijn twee hoofdsoorten gitaarlessen, akoestisch en elektrisch. Deze zijn zeker niet hetzelfde. Een akoestische gitaar heeft bijvoorbeeld een holle klankkast en klinkt daardoor natuurlijk. Een elektrische gitaar is anders, die heeft een versterker nodig om muziek hoorbaar te maken.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het leren bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Alle lessen worden op maat gemaakt. Of je nou wil leren om akkoorden of noten te spelen, folk, pop of rock. Wij maken de lessen passend voor jouw ambities.

Drum les Helden

Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Bekkens zijn platte metalen schalen die tegen elkaar worden geslagen. Drummen is, even lekker kort door de bocht, met stokken op drums slaan. Dat is niet alles wat je doet natuurlijk.

Als je wil leren drummen, dan kan dat bij Kunst Totaal. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder met drummen.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme helpt zeker. Als beginnende drummer leer je eerst de basis, zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is meer dan alleen maar op de trommels slaan met stokken.

Pianoles Helden

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je akkoorden maar ook noten leren spelen. Hiermee kun je mooie melodieën en liedjes leren spelen.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je helpen met het leren piano spelen. Samen met Peter bouw je aan een sterke basis, van het leren van de toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en piano bladmuziek. Daarnaast leer je ook de technieken die je nodig hebt om je eigen geluid te ontwikkelen.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen. Op deze manier kun jij het maximale uit jezelf halen en je muzikale talent echt kunt ontwikkelen.

Ukelele les Helden

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren in plaats van de 6 snaren die een gitaar heeft. De ukelele produceert een zachter en warmer geluid dan een gitaar. Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï.

De ukelele begon daar als instrument bij de hoela, maar werd later geweldig populair over de hele wereld. Dit begon toen Hawaï door de VS ingelijfd werd, maar recenter zijn er ook weer pieken geweest met een aantal liedjes.

De ukelele wordt vaak als makkelijker ervaren dan een gitaar. Dit komt doordat de afstanden op het snaarinstrument kleiner zijn. Hierdoor kun je dus makkelijker akkoorden spelen en liedjes leren.

Onze docent Peter Thissen geeft de ukelelelessen en helpt je om het beste uit jezelf te halen en jouw ukelele te leren bespelen. Zo ontdek je jouw eigen klank.

Zangles Helden

Iedereen kan leren zingen. En goed zingen kun je leren met de juiste technieken. Die technieken zijn niet alles dat je nodig hebt om goed te leren zingen. Ook zijn een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje ook belangrijk.

Als je bladmuziek kunt lezen, helpt dat doorgaans bij zingen. Dit komt doordat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen. Hierdoor kun je het ritme makkelijker leren aan te houden als je zingt. Vaak gebruiken zangers de piano hiervoor als hulpmiddel, en ook daar bieden wij lessen in aan.

Sylke Deters, onze zangcoach, helpt je verder met je zangtalenten te ontwikkelen. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep wil zingen, wij passen de lessen aan jouw individuele wensen aan.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Helden

TOP