Muziekles Helenaveen

Muziek is niet alleen leuk, maar ook superbelangrijk. Of je nu je eerste liedje op een instrument wil leren spelen of lekker wil gaan zingen. Muziek geeft je een buitengewoon goed gevoel. Muziek wordt dan ook vaak beschouwd als ‘de taal van emotie’. Mede daarom helpen muzieklessen jezelf verder ontwikkelen.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de buurt van Helenaveen? Wil je je muzikale identiteit ontdekken? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muziekles voor jou

Deze lessen bieden wij allemaal aan in Sevenum, op korte afstand van Helenaveen. Kom gerust een keer langs bij Kunst Totaal en ontdek jouw muzikale vermogen.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale talent.

Proefles?

Gitaarles Helenaveen

Gitaarlessen zijn er in twee hoofdcategorieën: akoestische gitaarles en elektrische gitaarles. Deze zijn niet hetzelfde, ook al zijn het beiden gitaren. Een akoestische gitaar heeft een holle klankkast en maakt hierdoor een natuurlijk klinkend geluid. De elektrische gitaar heeft echter een versterker nodig om muziek te maken die je kan horen.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het leren bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Al onze gitaarlessen worden op maat gemaakt voor jou. Of je nu noten of akkoorden wil leren spelen, melodieën of liedjes. We richten de lessen in naar jouw inzicht.

Drum les Helenaveen

Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Bekkens zijn platte metalen schalen die tegen elkaar worden geslagen. Kort door de bocht, drummen is met stokken op trommels slaan om geluid te maken. Al is het natuurlijk veel meer dan alleen dat.

Als je wil leren drummen, kan dat bij Kunst Totaal. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder met drummen naar jouw muzieksmaak.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme helpt zeker. Als beginnende drummer leer je eerst de basis. Zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt.

Pianoles Helenaveen

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je noten of akkoorden leren. Hiermee kun je mooie melodieën en liedjes spelen die jij leuk vindt.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je helpen met het leren van piano spelen. Samen met Peter bouw je aan een sterke basis, van het leren van toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en de technieken die je nodig hebt om je eigen geluid te maken.

De pianolessen die onze docent geeft worden afgestemd op jouw wensen. Zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen en je muzikale talent op de piano echt kunt ontwikkelen.

Ukelele les Helenaveen

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren dat lijkt op een kleine gitaar. De ukelele produceert echter een zachter en warmer geluid dan een gitaar. Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï en de naam betekent ‘springende vlo’.

De ukelele begon als instrument bij de hoela, maar werd later razend populair over de hele wereld. Ook nu is dit instrument nog populair, omdat er in de afgelopen jaren nieuwe liedjes met de ukelele uit zijn gekomen. Denk bijvoorbeeld aan “Over the Rainbow”, “Hey, Soul Sister” of “Riptide”.

De ukelele wordt vaak als makkelijker beleefd dan een gitaar. Dit komt doordat de afstanden kleiner zijn. Hierdoor kun je dus makkelijker akkoorden spelen en liedjes leren.

Onze docent Peter Thissen geeft de ukelele lessen en helpt je om het beste uit jezelf te halen en de ukelele op jouw manier te leren bespelen. Deze lessen kun je zelf invulling geven.

Zangles Helenaveen

Iedereen kan leren zingen. En goed zingen kan iedereen leren met de juiste technieken. Die technieken zijn niet alles dat moet kunnen om goed te leren zingen. Naast de juiste technieken zijn een gezonde stem en het begrijpen van de emotie achter een liedje ook belangrijk.

Als je bladmuziek al kan lezen, kan dat helpen bij het zingen. Dit komt doordat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen en aan te houden. Vaak gebruiken zangers de piano hiervoor. Kun je dit nog niet? Ook daar bieden wij lessen in aan.

Onze zangcoach Sylke Deters helpt je verder met je zangvaardigheden ontwikkelen. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep, wij passen de lessen aan jouw individuele ambities aan.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Helenaveen

TOP