Muziekles Horst

Muziek is niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Of je nu je eerste liedje leert spelen of lekker wil zingen, het geeft altijd een geweldig gevoel. Muzieklessen helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling, want muziek wordt ook wel 'de taal van emoties' genoemd.

Als je op zoek bent naar muzieklessen in de buurt van Horst zodat je je eigen geluid kunt ontdekken, dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muzieklessen voor jou

Op korte afstand van Horst bieden wij deze lessen aan in Sevenum. Kom gerust langs en ontdek jouw muzikale talent.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale talent.

Proefles?

Gitaarles Horst

Gitaarlessen worden vaak verdeeld in twee hoofdtypen: akoestische en elektrische gitaar. Deze zijn heel verschillend van elkaar. Een akoestische gitaar heeft bijvoorbeeld een holle klankkast en klinkt daardoor natuurlijker. Een elektrische gitaar heeft daarentegen geen klankkast en heeft een versterker nodig om geluid te produceren.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles volgen van ervaren docenten zoals Peter Thissen en Bram Verwijst. Of je nu akoestische, elektrische of basgitaar wil leren spelen, zij kunnen je daarbij helpen.

Alle lessen worden op maat gemaakt. Of je nu noten wil leren spelen of akkoorden, liedjes uit de top40 of oude Nederlandse liederen. Samen met jou vullen we de lessen in zoals jij dat wil.

Drum les Horst

Drummen is eigenlijk gewoon met stokken op trommels en bekkens slaan. Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Bekkens zijn platte schalen die tegen elkaar worden geslagen.

Als je wil leren drummen, dan kan dat bij Kunst Totaal. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme helpt zeker. Als beginnende drummer leer je eerst de basis, zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is namelijk meer dan alleen maar op de trommels slaan met stokken.

Al onze drumlessen worden naar jouw inzicht ingevuld. Zo leer jij op de drum wat je wil bereiken. We hebben op locatie drumstellen staan, dan hoef jij niets mee te nemen behalve plezier en als je dat fijn vindt je eigen drumstokken.

Pianoles Horst

Een piano is een vrij groot instrument met witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren als je erop speelt. Met een piano kun je noten leren spelen, één toets per noot. Je kunt ook akkoorden leren spelen door meerdere toetsen tegelijk in te drukken.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je helpen met het leren van piano spelen. Samen bouwen jullie aan een sterke basis, van het leren van toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en de technieken die je nodig hebt.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen.

Ukelele les Horst

De ukelele is een instrument afkomstig uit Hawaï en lijkt op een kleine gitaar. Daar begon het als begeleidingsinstrument bij de hoela, maar later tijdens de Hawaï-craze werd het wereldwijd populair.

De ukelele heeft 4 snaren en produceert een zachter en warmer geluid dan een gitaar. Mede door dit zachtere, warmere geluid is de ukelele nog steeds populair. Dit was te zien toen er recent opnieuw pieken in ukelele muziek waren. Denk hierbij aan liedjes zoals “Hey, Soul Sister” of “Over the Rainbow”.

Het leren bespelen van de ukelele wordt vaak als makkelijker ervaren dan een gitaar, omdat de afstanden tussen de snaren kleiner zijn en je dus makkelijker akkoorden kunt spelen en liedjes kunt leren.

Onze docent Peter Thissen geeft ook ukelele les en helpt je om het beste uit jezelf en je ukelele te halen.Zangles Horst

Iedereen kan leren zingen, en goed zingen kun je leren met de juiste technieken. Een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje zijn ook belangrijk.

Als je al bladmuziek kunt lezen, kan dat helpen bij zangles, omdat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen. Vaak gebruiken zangers de piano als hulpmiddel, en ook daar bieden wij lessen in aan.

Onze zangcoach Sylke Deters helpt je verder met je zangkunsten. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep, wij passen de lessen aan jouw wensen aan.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Horst

TOP