Muziekles Kronenberg

Muziek is niet alleen leuk, maar ook erg belangrijk. Of je nu je eerste liedje op een instrument leert spelen of lekker wil zingen, muziek geeft je een topgevoel. Muziek wordt vaak gezien als 'de taal van emotie'. Daarom helpen muzieklessen je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de buurt van Kronenberg, zodat je jouw muzikale kant kunt ontdekken en ontwikkelen? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muziekles voor jou

Deze lessen bieden wij allemaal aan in Sevenum, op een steenworp van Kronenberg. Kom rustig een keer langs en ontdek jouw muzikale identiteit.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale talent.

Proefles?

Gitaarles Kronenberg

Gitaarlessen zijn er in twee hoofd soorten: akoestische gitaarles en elektrische gitaarles. Deze zijn verschillend. Een akoestische gitaar heeft bijvoorbeeld een holle klankkast en klinkt natuurlijk. Daarentegen heeft een elektrische gitaar een versterker nodig om muziek hoorbaar te maken.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het leren bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Alle lessen worden op maat gemaakt. Of je nu noten of akkoorden wil leren spelen, metal of jazz. We passen de lessen aan naar jouw doelen.

Drum les Kronenberg

Drummen is, kort door de bocht, met stokken op drums slaan. Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Bekkens zijn platte metalen schalen die tegen elkaar worden geslagen.

Als je wil leren drummen, dan kan dat bij Kunst Totaal. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder met drummen.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme helpt zeker. Als beginnende drummer leer je eerst de basis, zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is meer dan alleen maar op de trommels slaan met stokken.

Pianoles Kronenberg

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je noten of akkoorden leren spelen. Hiermee kun je mooie melodieën en liedjes leren spelen.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je helpen met het leren piano spelen. Samen met Peter bouw je aan een sterke basis, van het leren van toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en de technieken die je nodig hebt om je eigen geluid te ontwikkelen.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen en je muzikale talent echt kunt ontwikkelen.

Ukelele les Kronenberg

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren in plaats van de 6 snaren die een gitaar heeft. De ukelele produceert een zachter en warmer geluid dan een gitaar, maar is hierdoor niet minder mooi van klank.

Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï. De ukelele begon als instrument bij de hoela. Later werd het snaarinstrument geweldig populair over de hele wereld. Ook nu komen er nog regelmatig liedjes uit met ukelele muziek. Een voorbeeld hiervan is het lied “Over the Rainbow”.

De ukelele wordt vaak als makkelijker ervaren dan een gitaar. Dit komt doordat de afstanden kleiner zijn. Hierdoor kun je dus makkelijker akkoorden spelen en liedjes leren.

Onze docent Peter Thissen geeft de ukelele lessen en helpt je om het beste uit jezelf te halen en jouw ukelele te leren bespelen. Zo ontdek je jouw eigen klank.

Zangles Kronenberg

Iedereen kan leren zingen. En goed zingen kun je leren met de juiste technieken. Die technieken zijn niet het enige dat je nodig hebt om goed te leren zingen. Naast de juiste technieken zijn een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje ook belangrijk.

Als je bladmuziek kunt lezen, kan dat helpen bij het zingen. Dit komt doordat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen en aan te houden. Vaak gebruiken zangers de piano als hulpmiddel, en ook daar bieden wij lessen in aan.

Onze zangcoach Sylke Deters helpt je verder met je zangkwaliteiten ontwikkelen. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep, wij passen de lessen aan jouw individuele ambities aan.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Kronenberg

TOP