Muziekles Lottum

Muziek is leuk én belangrijk. Niet alleen om te luisteren, maar ook zelf muziek maken. Of je nu je eerste liedje op een instrument wil leren spelen of lekker wil zingen, muziek geeft je een fijn gevoel. Muziek wordt vaak 'de taal van emotie' genoemd. Daarom helpen muzieklessen bij jouw persoonlijke groei.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de buurt van Lottum om jouw muzikale kant te ontdekken en te ontwikkelen? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muziekles voor jou

Deze lessen bieden wij allemaal aan in Sevenum, op korte afstand van Lottum. Je rijdt met de auto in net iets meer dan een kwartier van Lottum naar Sevenum. Kom rustig een keer langs en ontdek jouw muzikale identiteit.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale talent.

Proefles?

Gitaarles Lottum

Gitaarlessen zijn er in twee hoofdsoorten: akoestische en elektrische. Deze zijn zeker niet hetzelfde. Een akoestische gitaar heeft bijvoorbeeld een holle klankkast en klinkt daardoor natuurlijk. Een elektrische gitaar heeft een versterker nodig om muziek hoorbaar te maken.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het leren bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Alle lessen worden op maat gemaakt. Of je nu akkoorden of noten wil leren spelen, een melodie die je aanstaat, popliedjes of helemaal iets anders, wij passen de lessen aan op jouw ambities.

Drum les Lottum

Een drumstel heeft meestal 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Drummen is, kort gezegd, met stokken op drums slaan. Maar het omvat natuurlijk meer dan dat.

Als je wil leren drummen, ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder met drummen. Als je naar Kunst Totaal komt hebben wij drumstellen staan. Dan hoef jij alleen maar plezier en als je dat fijn vindt je eigen drumstokken mee te nemen.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme is zeker handig. Als beginnende drummer leer je eerst de basis, zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is meer dan alleen maar op de trommels slaan met stokken.

Pianoles Lottum

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je akkoorden en noten leren spelen. Ook kun je mooie melodieën en liedjes leren spelen.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je helpen met het leren piano spelen. Samen met Peter bouw je aan een sterke basis, van het leren van de toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en piano bladmuziek. Ook leer je de technieken die je nodig hebt om je eigen geluid te ontwikkelen.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen en je muzikale talent echt kunt ontwikkelen.

Ukelele les Lottum

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren en ziet er een beetje uit als een gitaar die een beetje is gekrompen. De ukelele produceert een zachter en warmer geluid dan een gitaar. Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï.

De ukelele begon er als instrument bij de hoela, maar werd later wereldwijd populair. Dit begon toen Hawaï door de VS werd ingelijfd, maar recentelijk zijn er ook weer pieken geweest met een aantal liedjes. Voorbeelden van zulke nieuwe ukelele liedjes zijn “Over the Rainbow” en “Hey, Soul Sister”.

De ukelele wordt vaak als makkelijker ervaren dan een gitaar, omdat de afstanden op het snaarinstrument kleiner zijn. Hierdoor kun je dus gemakkelijker akkoorden spelen en liedjes leren.

Onze docent Peter Thissen geeft de ukelelelessen en helpt je om het beste uit jezelf te halen en jouw ukelele te leren bespelen. Zo ontdek je jouw eigen klank.

Zangles Lottum

Iedereen kan leren zingen. En goed zingen kun je leren, met de juiste technieken. Die technieken zijn niet alles wat je nodig hebt om goed te leren zingen. Ook zijn een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje belangrijk.

Als je bladmuziek kunt lezen, helpt dat meestal bij het zingen. Dit komt doordat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen, waardoor je het ritme makkelijker kunt aanhouden als je zingt. Vaak gebruiken zangers de piano hiervoor als hulpmiddel, en ook daar bieden wij lessen in aan.

Sylke Deters, onze zangcoach, helpt je verder met je zangtalenten te ontwikkelen. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep wil zingen, het kan allemaal. Wij passen de lessen aan op jouw individuele wensen.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Lottum

TOP