Muziekles Melderslo

Muziek is niet alleen leuk maar ook vrij belangrijk. Of je nu je eerste liedje op een instrument wil leren spelen of graag wil gaan zingen. Muziek geeft je een prettig gevoel. Muziek wordt vaak 'de taal van de emotie' genoemd. Daarom helpen muzieklessen bij je persoonlijke groei.

Ben je op zoek naar muzieklessen in de buurt van Melderslo? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres om jezelf muzikaal te ontdekken en ontwikkelen.

Muziekles voor jou

Deze lessen worden allemaal aangeboden in Sevenum, niet ver van Melderslo. Kom gerust langs en ontdek jouw muzikale identiteit.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en ontdek deze week nog jouw muzikale talent!

Proefles?

Gitaarles Melderslo

Gitaarlessen kunnen akoestisch of elektrisch zijn, en deze twee zijn zeker niet hetzelfde. Een akoestische gitaar heeft bijvoorbeeld een holle klankkast en klinkt daardoor natuurlijk. Een elektrische gitaar is anders, die heeft namelijk een versterker nodig om zijn muziek te horen te maken.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Al onze gitaarlessen worden op maat gemaakt. Of je nu akkoorden of noten wil leren spelen, de blues of metal. We passen de lessen aan jouw intenties en mogelijkheden aan.

Drum les Melderslo

Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Drummen is meer dan alleen met stokken op drums slaan; het omvat een allerlei verschillende ritmische patronen en technieken.

Bij Kunst Totaal kun je leren drummen van ervaren drumleraar Bas Vloet. Hij helpt drummers, van de echte beginners tot gevorderden, om hun kennis en kunde te verrijken.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme is toch handig. Als beginner leer je eerst de basis, zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt met je stokken. Drummen is namelijk meer dan alleen maar met die leuke drumstokken slaan op trommels.

Pianoles Melderslo

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je akkoorden en noten leren spelen om mooie melodieën en liedjes te leren.

Onze pianodocent Peter Thissen helpt je met het leren van de toetsen en akkoorden, het lezen van noten en bladmuziek, en het ontwikkelen van je eigen stijl.

Alle lessen kunnen aangepast worden aan jouw specifieke wensen. Dan kun jij het beste uit jezelf halen en heerlijk piano leren spelen in de stijl die jou aanspreekt.

Ukelele les Melderslo

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren. Het produceert een zachter en warmer geluid dan de gitaar met zijn 6 snaren kan. De ukelele werd wereldwijd populair, maar was oorspronkelijk het instrument gebruikt bij de hoela in Hawaï.

De populariteit van dit snaarinstrument schommelt al sinds de wereldwijde verspreiding. Recent zijn er weer pieken geweest in populariteit van dit instrument met verschillende liedjes zoals “Over the Rainbow” en “Hey, Soul Sister”.

Onze docent Peter Thissen geeft ukelelelessen en helpt je om het beste uit jezelf te halen. Zo ontdek je jouw eigen klank met je ukelele.

De ukelele lessen worden op maat ingericht naar jouw wensen. Of je nou een aantal melodieën wil leren spelen of een groot repertoire aan liedjes wil kunnen laten horen.

Zangles Melderslo

Iedereen kan leren zingen. Iedereen kan leren goed zingen als je de juiste technieken gebruikt. Maar zingen is meer dan een aantal technieken leren. Naast techniek is een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje ook vrij belangrijk.

Ook het lezen van bladmuziek kan helpen bij zingen. Dit komt doordat het dan meestal makkelijker is om het ritme van een liedje te begrijpen als je de bladmuziek kan lezen. Daardoor kun je het ritme makkelijker aanhouden als je aan het zingen bent. Het meest gebruikelijke instrument hiervoor is de piano. Ook daar bieden wij lessen in aan.

Sylke Deters, onze zangcoach, helpt je bij het ontwikkelen van je zangtalent. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep wil zingen. De lessen kunnen aangepast worden naar jouw individuele verlangens.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles Melderslo

TOP