Muziekles omgeving Horst-Sevenum

Muziek is niet alleen hartstikke leuk, maar ook belangrijk. Of je nu je eerste liedje op een instrument leert spelen of lekker wil zingen. Muziek geeft je een fantastisch gevoel. Muzieklessen helpen je om jezelf verder te ontwikkelen. Een reden hiervoor is dat muziek vaak wordt beschouwd als 'de taal van emotie'.

Op zoek naar muzieklessen in de buurt van Horst-Sevenum, zodat je je eigen muziek kunt ontdekken? Dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muziekles voor jou

Deze lessen bieden wij allemaal aan in Sevenum. Kom gerust langs en ontdek jouw muzikale talent.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale kwaliteiten.

Proefles?

Gitaarles omgeving Horst-Sevenum

Gitaarlessen zijn er in twee soorten. Akoestische gitaarles en elektrische gitaarles. Deze wijken van elkaar af. Een akoestische gitaar heeft een holle klankkast en klinkt natuurlijk. Een elektrische gitaar daarentegen heeft een versterker nodig voor geluid.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziekdocenten Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met het leren bespelen van een akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar.

Alle lessen worden op maat gemaakt. Of je nu noten of akkoorden wil leren spelen, rock of folk. We passen de lessen aan naar jouw wensen.

Drum les omgeving Horst-Sevenum

Drummen is, even heel kort door de bocht, met stokken op het instrument slaan. Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Bekkens zijn platte metalen schalen die tegen elkaar worden geslagen.

Als je wil leren drummen, dan kan dat bij Kunst Totaal. Onze ervaren drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder met drummen.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme helpt zeker. Als beginnende drummer leer je eerst de basis. Zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is namelijk meer dan alleen maar op de trommels slaan met stokken.

Pianoles omgeving Horst-Sevenum

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je noten leren spelen of akkoorden. Hiermee kun je mooie melodieën en liedjes leren spelen.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je helpen met het leren van piano spelen. Samen bouwen jullie aan een sterke basis, van het leren van toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en de technieken die je nodig hebt.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen. Zodat jij het maximale uit jezelf kan halen en je drumtalent echt kan ontwikkelen.

Ukelele les omgeving Horst-Sevenum

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren dat een zachter en warmer geluid produceert dan een gitaar. Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï en de naam betekent ‘springende vlo’. Het begon als instrument bij de hoela, maar werd later razend populair over de hele wereld. Ook nu zie je nog regelmatig pieken. Dan komen er weer meer liedjes met ukelele muziek uit.

Het leren bespelen van de ukelele wordt vaak als makkelijker ervaren dan een gitaar leren bespelen. Dit komt doordat de afstanden kleiner zijn. Hierdoor kun je dus makkelijker akkoorden spelen en liedjes leren.

Onze docent Peter Thissen geeft ook ukelele les. Hij helpt je om het beste uit jezelf te halen en jouw ukelele te leren bespelen.

Zangles omgeving Horst-Sevenum

Iedereen kan leren zingen, en goed zingen kan iedereen leren met de juiste technieken. Naast de juiste technieken zijn een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje ook belangrijk.

Als je bladmuziek kunt lezen, kan dat helpen bij het zingen van een liedje. Dit komt doordat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen en aan te houden. Vaak gebruiken zangers de piano als hulpmiddel, en ook daar bieden wij lessen in aan.

Onze zangcoach Sylke Deters helpt je verder met je zangkwaliteiten ontwikkelen. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep, wij passen de lessen aan jouw wensen aan.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

Muziekles omgeving Horst-Sevenum

TOP