Muziekles Sevenum

Muziek is leuk en belangrijk. Het leren spelen van je eerste liedje op een instrument of lekker zingen geeft je een geweldig gevoel. Muzieklessen helpen je om jezelf verder te ontwikkelen. Muziek wordt namelijk vaak gezien als 'de taal van emotie'.

Wil je je eigen geluid ontdekken? Als je op zoek bent naar muzieklessen in de buurt van Sevenum dan ben je bij Kunst Totaal aan het juiste adres.

Muzieklessen voor jou

In Sevenum bieden wij deze lessen aan. Kom gerust langs bij Kunst Totaal Sevenum. Ontdek jouw muzikale talent.

Naast deze populaire muzieklessen bieden wij nog andere vormen van muziekles aan. Kijk op onze hoofdpagina voor het volledige aanbod. Schrijf je in voor een proefles en begin deze week nog met het ontdekken van jouw muzikale kwaliteiten.

Proefles?

Gitaarles Sevenum

Gitaarlessen zijn er in twee soorten: akoestische en elektrische gitaarles. Deze zijn verschillend van elkaar. Een akoestische gitaar heeft bijvoorbeeld een holle klankkast en klinkt natuurlijk, terwijl een elektrische gitaar een versterker nodig heeft voor geluid.

Bij Kunst Totaal kun je gitaarles krijgen van muziek leraren Peter Thissen en Bram Verwijst. Ze kunnen je helpen met akoestische gitaar, elektrische gitaar of basgitaar leren bespelen.

Alle lessen worden op maat gemaakt, of je nu noten of akkoorden wil leren spelen, klassieke muziek of country. We passen de lessen aan naar jouw wensen.

Drum les Sevenum

Drummen is in simpele woorden met stokken op trommels en bekkens slaan. Een drumstel bestaat meestal uit 4 of 5 trommels en 3 bekkens. Bekkens zijn platte metalen schalen die tegen elkaar worden geslagen.

Als je wil leren drummen, dan kan dat bij Kunst Totaal. Onze drumleraar Bas Vloet helpt je graag verder.

Iedereen kan drummen leren, maar een beetje gevoel voor ritme helpt zeker. Als beginnende drummer leer je eerst de basis, zoals de onderdelen van een drumstel en de noten die je speelt. Drummen is namelijk meer dan alleen maar op de trommels slaan met stokken.

Pianoles in Sevenum

Een piano heeft witte en zwarte toetsen die elk een uniek geluid produceren. Met een piano kun je noten leren spelen of akkoorden. Hiermee kun je mooie melodieën en liedjes leren spelen.

Onze pianodocent Peter Thissen heeft veel ervaring en kan je helpen met het leren van piano spelen. Samen bouwen jullie aan een sterke basis, van het leren van toetsen en akkoorden tot het lezen van noten en de technieken die je nodig hebt.

De lessen worden volledig afgestemd op jouw wensen, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen.

Ukelele les Sevenum

De ukelele is een klein instrument met 4 snaren dat een zachter en warmer geluid produceert dan een gitaar. Origineel komt het snaarinstrument uit Hawaï en de naam betekend ‘springende vlo’. Het begon als instrument bij de hoela, maar werd later razend populair over de hele wereld.

Het leren bespelen van de ukelele wordt vaak als makkelijker ervaren dan een gitaar. Dit komt doordat de afstanden kleiner zijn en je dus makkelijker akkoorden kunt spelen en liedjes kunt leren.

Onze docent Peter Thissen geeft ook ukelele les. Hij helpt je om het beste uit jezelf te halen en jouw ukelele te leren bespelen.

Zangles Sevenum

Iedereen kan leren zingen, en goed zingen kun je leren met de juiste technieken. Hiernaast zijn een gezonde stem en begrip van de emotie achter een liedje ook belangrijk.

Als je al bladmuziek kunt lezen, kan dat helpen bij zangles. De oorzaak hiervan is dat het je helpt het ritme van een liedje te begrijpen. Vaak gebruiken zangers de piano als hulpmiddel, en ook daar bieden wij lessen in aan.

Onze zangcoach Sylke Deters helpt je verder met je zangkunsten. Of je nu individuele lessen wil volgen of in een groep, wij passen de lessen aan jouw wensen aan.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

TOP