Pianoles

Heb jij altijd al de ambitie gehad om de sterren van de hemel te spelen op piano of keyboard? Dan is deze pianoles precies wat je zoekt. Samen met onze pianisten werk je aan de groei van jouw vingervlugheid op de toetsen.

Hoe we dit inkleden is volledig afhankelijk van jou. Het liefste beginnen wij vanaf de basis. Denk aan noten lezen en de techniek. Zie jij dit liever anders? Dan kunnen we met jou meedenken wat dan wel past!

Piano leren spelen

Piano spelen is meer dan weten onder welke toets welke noot huist. Het is meer dan een willekeurige combinatie van deze toetsen om een akkoord te maken. Het gaat om gevoel in iedere aanslag.

Maar voor we daar zijn bouwen we eerst samen aan de basis. Je gaat de toetsen leren, de akkoorden samenstellen en met deze losse onderdelen ga je muziek maken.

Proefles?

Piano leren spelen op keyboard

Wanneer je wilt leren spelen op een piano is een keyboard ook helemaal geschikt. Dit maakt het starten eenvoudiger en je kunt de basis prima aanleren op een keyboard. Doordat het een elektrisch systeem is, zijn er ook meer mogelijkheden dan bij een piano.

Zo bieden de meeste keyboards een ritme sectie en kunnen ze meer klankvarianten spelen dan een akoestische piano. Dit maakt het ideaal om mee te starten en vooral ook erg leuk als je al wat verder gevorderd bent.

Piano lessen bij Kunst-totaal

Bij de pianolessen van Kunst-totaal draait het om jou. Jij bepaalt wat jij wilt bereiken en hoe we dat doen, bekijken we samen. Daarmee kunnen we voor iedere leerling een maatwerk optie leveren.

Ga je liever voor een groep les, dan is er meer structuur van onze kant uit. Wat jouw voorkeur ook heeft: Wij gaan jou piano of keyboard leren spelen.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

TOP