Zangles Horst aan de Maas

Zingen kan iedereen, goed zingen kan iedereen leren. Onze docenten bieden jou de kans om te leren hoe jij jouw stem het beste kunt inzetten. Daarbij krijg jij de keuze of je dit 1 op 1 wil of in een groep. Ook samenspel met muzikanten is daarbij een optie. Zo leer je niet alleen om het beste uit jouw strot te halen, maar ook om die strot het beste in te zetten met anderen. Dit zorgt ervoor dat jij klaar bent om het podium te bestormen als zanger(es).

Leren zingen

Om jouw stem goed tot zijn recht te laten komen, zijn er een aantal dingen die je moet kunnen. Misschien heb je al een goede basis, dan kunnen we wat stappen overslaan. Heb je een verkeerde of geen basis, dan beginnen we gewoon vooraan. We werken samen aan alle aspecten van zingen. Theorie hoort daarbij, maar het liefste doen we gewoon wat we leuk vinden in onze zanglessen: Zingen.

Proefles?

Zangles Sevenum

Op onze locatie in Sevenum kun jij in een veilige omgeving leren jouw stem te gebruiken. Geen ongewenste toeschouwers waardoor jij je ongemakkelijk voelt, maar gezichten die jou vooruit helpen. Dit kan in de vorm van privé zangles of in groepsverband. Leer jouw eigen stem ontdekken als zanger of zangeres en bestorm het podium!

Oefening baart kunst

De les is nog maar één ding, oefenen is een andere. Als jij les bij ons neemt zul je ook oefeningen meekrijgen. Dat kan variëren van echte oefeningen tot nummers die je instudeert. Zo leer jij zo snel mogelijk jouw stem te beheersen. Simpel genoeg, gaan we jou goed leren zingen.

Zangles

Wil jij leren zingen? Woon je in de Gemeente Horst aan de Maas? Kom dan naar onze locatie in Sevenum. Wij leren jou zingen, dan gaan we samen muziek maken. Als je meer wilt weten over onze zangles of je wilt je inschrijven, neem dan contact met ons op.

Kunst-totaal

Contact

Peter Thissen (R.E.V.)

Mgr. Verstraelenstraat 8
5975 XM Sevenum

T: 06-51360211

info@kunst-totaal.nl
www.kunst-totaal.nl

TOP